Vergelijk en vind de beste deal bij...

Hoe werkt het?

1. Vergelijk heel de markt

Met één aanvraag krijg je toegang tot 81 financiers.

2. Persoonlijke begeleiding

Een financierings- specialist begeleid je tijdens het hele proces

3. De meeste kans op succesvolle financiering

We schatten in bij welke financiers jij het meeste kans maakt en verzorgen jouw aanvraag

4. Tegen de laagste rente

Wij onderhandelen altijd de beste voorwaarden voor jou & je betaalt nooit meer dan dat je direct zou gaan.

financieringsspecialisten

Sep & Twan, zakelijke financieringsspecialisten
van FinanceFinder

De financieringsspecialisten van FinanceFinder staan voor je klaar

Jouw financieringsaanvraag wordt opgepakt door een specialist van FinanceFinder.

FinanceFinder heeft jarenlange ervaring, een goed track record én het netwerk om jou te helpen aan de beste zakelijke financiering. Daarom werken wij samen met de financieringsspecialisten van FinanceFinder.

Ze staan óók klaar om jou vrijblijvend advies te geven over jouw financieringsmogelijkheden. Heb je vragen? Bel ons op 085 – 76 03 564.

Bedrijfspand kopen, bouwen, verbouwen of herfinancieren. Wat ga jij doen met je hypotheek?

Hypotheek bedrijfspand aanvragen? Het kopen of uitbouwen van je zakelijke pand is een slimme manier om stabiliteit te creëren en je vermogen te vergroten. Elke renovatie of uitbreiding voegt waarde toe aan je bedrijfspand en geeft jou de ruimte die jij nodig hebt om je bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. Een slimme aankoop kan niet alleen een stabiele basis voor jouw bedrijf creëren, maar ook fiscaal voordeel opleveren.

Zakelijke hypotheken zijn tegenwoordig veel toegankelijker geworden door het aanbod van alternatieve financiers. Wij hebben bijvoorbeeld 81 financiers in ons netwerk.

Naast grootbanken werken we met alternatieve financiers, crowdfunding platformen, institutionele beleggers, kleine investeringsfondsen en vermogende particulieren. Bijna ieder zakelijk pand is financierbaar. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Gratis haalbaarheidscheck aanvragen

hypotheek bedrijfspand

Hypotheek voor bedrijfspanden simpel gemaakt

Een zakelijke hypotheek is van nature een vrij complex product. Ieder bedrijf is namelijk uniek. Bij zakelijkbankieren.nl begrijpen we dat. Daarom hebben wij er werk van gemaakt om bedrijfshypotheken transparant en simpel te maken.

berekenen

Hypotheek berekenen voor bedrijfspand

Hypotheek bedrijfspand berekenen: Ontdek hoe groot jouw maandelijkse aflossingsverplichting wordt. Bereken zelf de hypotheek voor jouw bedrijfspand.

Bedrijfshypotheek berekenen

vergelijken

Hypotheekrente voor bedrijfspand vergelijken

Hypotheek bedrijfspand rente: Welke rente kun jij verwachten op jouw zakelijke hypotheek? Vergelijk en krijg een indicatie.

hypotheekrente vergelijken

afsluiten

Informatie & achtergrond

Check de belangrijkste informatie om een succesvolle hypotheekaanvraag te doen voor jouw zakelijke pand.

Lees meer

Waarvoor kun je een zakelijke hypotheek afsluiten?

Zowel de aankoop als een verbouwing van vastgoed dat deels of volledig een zakelijke bestemming heeft, kan je financieren met een zakelijke hypotheek.

In principe kunnen alle bedrijfspanden gefinancierd worden met een zakelijke hypotheek. Met wat voor hypotheek valt er precies onder een bedrijfspand hypotheek? Dat check je in het volgende rijtje.

 • Hypotheek kantoorpand 
 • Hypotheek Commercieel vastgoed
 • Hypotheek Woonhuis ter verhuur
 • Hypotheek Landbouw- en bouwgrond
 • Hypotheek Winkelpand en showroom
 • Hypotheek Hypotheek Magazijn
 • Hypotheek Fabriek en loods
 • Hypotheek Bedrijvenpark
 • Hypotheek Restaurant, bar en café
 • Hypotheek Hotel
 • Hypotheek Semi-zakelijk vastgoed

Hypothecaire lening bedrijfspand

Heb je een oplossing nodig zodat je met een hypotheek kantoorpand of ander bedrijfspand kunt aanschaffen? Er zijn verschillende situaties denkbaar wanneer een kantoorpand aanschaffen voordeel kan bieden.

Bedrijfsruimte kopen met een hypotheek: in welke situaties? Wellicht is het team gegroeid en wil je graag een groter pand. Een veelvoorkomende situatie waar groeiende ondernemers mee te maken krijgen. Daarbij komt het voor dat de eigenaar van het pand dat gehuurd wordt deze wilt verkopen. Kopen van het pand biedt mogelijkheden om het bedrijf in hetzelfde pand voort te zetten.

Wat de situatie ook is, wanneer je een hypotheek voor bedrijfspand of kantoorpand wilt vWat de situatie ook is, wanneer je een hypotheek voor bedrijfspand met woning, zonder woning of kantoorpand wilt vergelijken kan dit eenvoudig. Ga naar de bovenkant van deze pagina en doe vrijblijvend een vergelijking.

Bedrijfspand kosten  financieren

Met een financiering bedrijfspand, magazijn of kantoorpand aanschaffen? Dat is mogelijk met een bedrijfspand hypotheek. Wanneer je een zakelijk pand financieren gaat heb je te maken met een kredietverstrekker. Deze zullen de stabiliteit en gezondheid van het bedrijf beoordelen. Ook zijn er een aantal andere zaken om rekening mee te houden zoals de looptijd, vervroegd aflossen, rentepercentages en de waarde van het bedrijfspand.

Hoeveel kan ik lenen?

Welke bedrijfspand hypotheek past bij mij. En hoeveel kan ik lenen? Afhankelijk van de financiële gezondheid en de stabiliteit van je bedrijf, kun je 70-80% lenen van de waarde van het pand. Natuurlijk komt er veel kijken bij het aanvragen van een bedrijfspand hypotheek. Maak het jezelf daarom gemakkelijk. Want met de gratis vergelijking heb je direct een duidelijk beeld van de opties die voor jou het beste zijn.

Wat is een gebruikelijke looptijd bij een hypotheek voor een zakelijk pand?

Met een financiering bedrijfspand of kantoorpand kopen? Dan is het goed om na te denken over de looptijd van je lening. De looptijd van de bedrijfspand hypotheek kies jij zelf. De minimale looptijd is bij de meeste kredietverstrekkers 1 jaar, en er wordt een maximale looptijd van 20 jaar gehanteerd. Voor een verbouwing geldt een maximale looptijd van 10 jaar.

Business is booming? Je kunt boetevrij vervroegd aflossen

Zakelijk onroerend goed hypotheek nodig waarmee je boetevrij kunt aflossen? Bij de meeste aanbieders kunnen we de mogelijkheid bedingen om boetevrij extra of vervroegd af te lossen.

Boetevrij vervroegd of extra aflossen is een ideale manier om rentelasten te drukken als je onderneming extra financiële middelen ter beschikking heeft. En dat is een goede boodschap als je net op zoek bent naar de beste bedrijfspand hypotheek. Tegelijkertijd zorgt de mogelijkheid tot boetevrij vervroegd aflossen ervoor, dat je voor een passende looptijd kan kiezen waarbij je comfortabel de maandelijkse aflossing kan dragen. Een stukje flexibiliteit dat door veel bedrijven erg gewaardeerd wordt.

Hypotheek voor zakelijk pand nodig?

Via financiering bedrijfspand aanschaffen? Als je een zakelijke hypotheek aanvraagt via zakelijkbankieren.nl, vergelijken we de mogelijkheden van 81 aanbieders, waarbij we de voordelen en kosten tegen elkaar afwegen. Zo kunnen we jou altijd de laagste rente en de beste voorwaarden garanderen. Én een snelle afhandeling. Bij ons is jouw zakelijke hyoptheek binnen 2 – 4 weken rond. Velen gingen je voor door een hypotheek voor bedrijfspand via zakelijkbankieren.nl te vergelijken. Vergelijken kost niets en levert vaak vele voordelen op.

Lees meer over vervroegd aflossen