Contact

zakelijk bankierenZakelijkbankieren.nl informeert bezoekers zo juist en volledig mogelijk over zakelijke bankproducten om het vergelijken van dergelijke producten gemakkelijker en overzichtelijker maken.

Zakelijkbankieren.nl toont volledig onafhankelijke vergelijkingsresultaten en bemiddelt niet tussen banken en bedrijven. Wij verzamelen geen persoonsgegevens van bezoekers om deze in contact te brengen met aanbieders van zakelijke producten of diensten.

Suggesties, opmerkingen en onjuistheden melden
Ondanks dat wij alle informatie actueel en juist proberen te houden, kan het voorkomen dat er een fout ontstaat in de vermelding van een bepaald bankproduct. Mocht je een fout of onjuistheid ontdekken, dan passen wij deze graag aan. Onjuistheden kunnen middels onderstaand contactformulier gemeld worden, onder vermelding van het product en pagina. Wij vernemen daarnaast graag uw suggesties en opmerkingen om de kwaliteit van de vergelijkingen te verbeteren.

Adverteren
Zakelijkbankieren.nl geeft financiële instellingen de mogelijkheid om haar financiële producten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Uw financiële producten kunnen wij een prominente positie geven in onze vergelijkingsresultaten. Voor meer informatie over adverteren op zakelijkbankieren.nl, kan je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier voor vrijblijvende informatie.

Bedrijfsgegevens
zakelijkbankieren.nl is onderdeel van e-xcellence geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te ‘s-Hertogenbosch.

Handelsnaam: Zakelijk bankieren
Bedrijfsnaam: e-xcellence
Land: Nederland
KvK nummer: 67132073
E-mail: info@zakelijkbankieren.nl

Contactformulier

Wilt u contact opnemen met ZakelijkBankieren.nl, vul dan onderstaand formulier in. Wij streven naar een maximale reactietijd van 12 uur.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Back to Top