Zakelijke rekening voor webshops vergelijken

Voor het accepteren van online betalingen is een zakelijke rekening verplicht. Zakelijkbankieren.nl heeft alle zakelijke rekeningen in kaart gebracht die geschikt zijn voor webshops.  Vergelijk hieronder zakelijke rekeningen geschikt voor webshops.

zakelijke rekening vergelijken

Wij hanteren strakke richtlijnen voor redactionele onafhankelijkheid. Onze vergelijking en beoordelingen zijn gebaseerd op onafhankelijke analyses. Hoewel wij met enkele aanbieders een advertentieovereenkomst hebben, heeft dat geen enkele invloed op onze objectiviteit en beoordelingen.

voordeligst

Knab zakelijk

Knab zakelijk
Onze beoordeling
Bekijk bank
Maandelijkse kosten
€6,00
Rente percentage
0,01%
Voordelen
ACTIE: 1 jaar 50% korting voor starters
ACTIE: stap nu over en ontvang € 50,- cadeau
1000 transacties per jaar gratis
Rente op betaalrekening
Uitstekende service
Korting Op Pinapparaat, iDeal En Boekhoudpakketten

Knab richt zich op zzp’ers en kleine ondernemers en is uitgeroepen tot voordeligste zakelijke bank. De zakelijke rekening van Knab heeft de zakelijke markt opengebroken met heldere en lage prijzen. De bank heeft voor haar lage prijzen en goede service al diverse awards gewonnen.

ING zakelijk

zakelijke bankrekening ING
Onze beoordeling
Bekijk bank
Maandelijkse kosten
€9,90
Rente percentage
0,00%
Voordelen
makkelijke app
6 maanden gratis voor starters
uitgebreid producten- en dienstenaanbod
voordelige grootbank

ING is een solide bank en marktleider op het gebied van bankrekeningen in Nederland. De bank biedt een complete zakelijke rekening aan die uitbreidbaar is met andere bankproducten en bankdiensten.

Maandelijkse kosten
€9,95
Rente percentage
0,00%
Voordelen
1 jaar korting op pin, contant en iDeal
1 jaar gratis voor starters
uitbreidbaar met andere producten

Rabobank biedt een degelijk zakelijk pakket met uitbreidbare opties. Alle functionaliteiten zijn mogelijk waardoor dit pakket voor elke ondernemer geschikt is, groot en klein. Rabobank is een zeer gerenommeerde bank, maar wel aan de prijzige kant.

Maandelijkse kosten
€9,75
Rente percentage
0,00%
Voordelen
3 maanden gratis voor starters
grootbank met full-service aanbod
goedkope creditcard

ABN AMRO is een veel gekozen bank door MKB ondernemers. ABN is net zoals ING en Rabobank een grootbank, ze hebben een full-service aanbod waardoor ze bijvoorbeeld ook zakelijk krediet en verzekeringen aanbieden. Handig voor ondernemers die een iets uitgebreidere behoefte hebben aan financiële producten dan alleen een bankrekening.

Maandelijkse kosten
€9,50
Rente percentage
0,00%
Voordelen
complete zakelijke rekening
lage maandelijkse kosten
rente op betaalrekening*

SNS Zakenrekening is complete zakelijke rekening en ook de goedkoopste rekeningen met alle functionaliteiten. SNS Bank heeft ongeveer net zoveel kantoren als de andere grootbanken en biedt een vergelijkbaar dienstenpakket. Daarmee is SNS een prima alternatief voor de drie grootbanken.

Maandelijkse kosten
€14,17
Rente percentage
0,00%
Voordelen
Een van de duurzaamste banken ter wereld
Financieel gezonde bank

Triodos is een van de duurzaamste banken ter wereld en investeert alleen in organisaties die een gezond milieu en gezonde natuur ondersteunen. Als duurzaamheid voor jou belangrijk is, dan is de Triodos Internet Zaken Rekening mogelijk een goede optie voor jou.

Maandelijkse kosten
€17,66
Rente percentage
0,00%
Voordelen
Veel expertise
Duurzame bank
Volwaardige bank
Gericht op grote en vermogende ondernemers

F. van Lanschot Bankiers is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot richt zich op de grotere en meer vermogende ondernemers.