Voordelen

makkelijke app
6 maanden gratis voor starters
uitgebreid producten- en dienstenaanbod
voordelige grootbank

Nadelen

geen gratis transacties
openen kan alleen op ING-kantoor
geen rente op betaalrekening

ING zakelijk

Hoewel jonge banken zoals Knab en Bunq de zakelijke markt voor zzp’ers en kleine ondernemers hebben opengebroken, is ING nog steeds marktleider als het gaat om zakelijke rekeningen.

ING is een stabiele grootbank waar je altijd goed zit als ondernemer, groot of klein.

Met een van de meest gebruiksvriendelijke mobiele apps regel je jouw bankzaken makkelijk onderweg. Bankieren bij ING biedt handige extra’s zoals je eigen potjes maken met de ING Saldoverdeler, gratis je bonnen & facturen bewaren in de app en sneller betaald krijgen met Betaalverzoek. Naast het online gemak kun je natuurlijk ook gewoon binnenlopen in een van ING’s kantoren.

Startende ondernemers

Starters die minder dan een jaar geleden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel kunnen een starterspakket openen. Met het ING starterspakket bankier je de eerste 6 maanden gratis. Na een half jaar wordt het starterspakket omgezet in het ING ondernemerspakket.

Verenigingen en stichtingen krijgen 50% korting op betalingsverkeer.

ING Zakelijk aanvragen

Voor het aanvragen van een zakelijke rekening bij ING dien je langs te gaan bij een ING-kantoor. Daar kun je online een afspraak voor maken. De aanvraag op kantoor duurt ongeveer 20 minuten. Na afronding van de aanvraag wordt binnen een werkweek de bankpas thuisgestuurd.

Vergelijk ING zakelijk met…

Knab zakelijkN26 BusinessTransferWise voor Bedrijvenbunq zakelijkHolvi BuilderRevolut FreeRabobank zakelijkABN AMRO Basis voor OndernemenSNS ZZP rekeningSNS ZakenrekeningASN Betalen ZelfstandigenTriodos Internet Zaken RekeningVan Lanschot zakelijkRegiobank MKB rekening