Snel zakelijk geld lenen (binnen 24u) Vergelijk nu!

Hoeveel wil je lenen?
 • Vergelijk 81 aanbieders
 • Gepersonaliseerd rente aanbod
 • Binnen 5 minuten
 • Vergelijk 81 aanbieders
 • Gepersonaliseerd rente aanbod
 • Binnen 5 minuten

Wij vergelijken alle 81 zakelijke kredietverstrekkers

qredits
das
o2 factoring
svea finans
geld voor elkaar
voldaan
csfactoring

en 66 andere aanbieders…

en 72 andere aanbieders…

Snel zakelijk krediet nodig? Er zijn tijden wanneer snelle toegang tot zakelijk krediet cruciaal is om gebruik te maken van een mogelijkheid die zich voordoet om extra ROI te genereren of juist om onverwachte zakelijke noodsituaties op te lossen. Gelukkig zijn er kredietverstrekkers die snel zakelijk krediet aanbieden. Je ontvangt snel antwoord hoeveel je kunt lenen (binnen 1 tot 2 uur) en het geld kan meestal nog dezelfde dag worden overgemaakt naar jouw rekening.

aanbieders zakelijke lening

Veel bedrijven, groot en klein, zijn afhankelijk van een lening om hun groei te financieren of een deel van hun business te financieren. Snel zakelijk geld lenen komt veel voor bij:

 1. Defecte apparatuur
  als je bedrijf afhankelijk is van gespecialiseerde apparatuur of machines, kost ieder uur dat je de apparatuur niet kunt gebruiken geld. Of het een pizza oven voor je restaurant is, of een machine die een integrale rol speelt in je productie proces, het is cruciaal om snel te handelen om je bedrijfsprocessen weer draaiend te krijgen.
 2. Onverwachte kansen om extra omzet te genereren
  Niet alle verassingen zijn slechte nieuws. Haal je overwachts een groot project binnen, maar heb je kapitaal nodig om het project te starten? Biedt je leverancier kortingen voor een speciale tijdelijke actie, of bulk inkoop? Wat voor kans je ook krijgt om je omzet te vergroten, het is van belang om snel te handelen en je kunt het niet veroorloven om weken te wachten op een reactie van je bank.
 3. Groei knelpunten
  Veel ondernemers verwelkomen groei, maar soms gaat groei gepaard met onverwachte kosten. Je groeit uit je huidige bedrijfspand en hebt een grote borg nodig voor de huur van het nieuwe pand. Je maakt extra kosten bij het inhuren van personeel zoals trainingskosten en kantoormeubelen, of je maakt hogere advocaatkosten bij het ontdekken van nieuwe markten. Als ondernemer kun je niet alle kosten voorzien, zeker niet in het geval van snelle groei.
 4. Onderhoudskosten van een gebouw
  Werk je vanuit een ouder gebouw? Dan is het niet vreemd om nu en dan problemen te ervaren, zoals rioleringsproblemen, elektrotechnische problemen of andere problemen die gebouwen met zich mee brengen. Het open leggen van de riolering tot aan de straat, of het vervangen van een dak, kan al snel in de kosten lopen – iets dat je misschien niet had voorzien met je huidige cashflow.

Ongeacht wat jouw reden is, voor iedere ondernemer die snel zakelijk krediet nodig heeft, zijn er mogelijkheden.

Een traditionele lening kan tot 4 weken duren om af te ronden, maar met onze vergelijking van snelle zakelijke leningen kun je makkelijk online lenen binnen 24 uur. Ook voor ondernemers met een slechte kredietwaardigheid of BKR registratie.

Let bij het vergelijken goed op, of het rentepercentage of jaarbasis of op maandbasis is. Dat is voor veel ondernemers verwarrend, en kan een groot effect hebben op de kosten.

Wat zijn je mogelijkheden?

We werken met verschillende kredietverstrekkers waarbij je snel een bedrijfslening kunt krijgen, van €1.000 tot €250.000. Snel zakelijk geld lenen wordt echter meestal gedaan voor kleine bedragen tot €50.000, die vaak binnen 1 jaar terugbetaald worden.

Er zijn meerdere aanbieders die snel, binnen 24 uur, geld kunnen uitlenen. Daardoor zijn je opties vrij flexibel.

Bij snel zakelijk lenen wordt het leenbedrag in één keer uitgekeerd en staat dezelfde of de volgende dag op je rekening. Je betaalt de lening terug in maandelijkse termijnen, zodat je weet waar je aan toe bent en je financiën goed kunt plannen.

Rente, Looptijd en loonsom: Hierop moet je op letten als je snel zakelijk krediet nodig hebt

Door de enorm snelle uitbetaling, vragen kredietverstrekkers vaak een hogere rente. Ze hebben namelijk geen tijd om vooraf uitgebreide checks en controles te doen. Een kredietverstrekker weet niet precies hoe kredietwaardig jij bent, en neemt daardoor een hoger risico.

Met als gevolg dat je meer rente betaalt. Aan de andere kant, kom je daardoor ook weer makkelijker in aanmerking. Het leenproces is vrij simpel en er worden geen uitgebreid papierwerk of ingewikkelde garanties gevraagd.

Rente percentages variëren sterk, van 8% tot 46%, afhankelijk van de looptijd, het leenbedrag en je kredietwaardigheid.

Een reëel en gemiddeld percentage voor snel zakelijk krediet is 12% – 24%.

Rente op maandbasis

Normaal gesproken wordt een rentepercentage op jaarbasis gecommuniceerd, bijvoorbeeld 10%. Dat betekent dat je over de looptijd van 1 jaar, 10 procent rente betaalt. Leen je €10.000? Dan betaal je €1.000 aan rente.

Omdat snel bedrijfskrediet meestal binnen 12 maanden (of nog sneller) afgelost wordt, communiceren kredietverstrekkers vaak een rente op maandbasis. Bijvoorbeeld 1,5%. Dat betekent dat de kredietverstrekker iedere maand 1,5% rente in rekening brengt. Op jaarbasis komt dat neer op 18% (1,5% x 12 maanden).

Voordelen van snel zakelijk geld lenen

 • Binnen 24 uur geld op je rekening
 • Weinig eisen, je komt makkelijk in aanmerking
 • Flexibele terugbetaling
 • Boetevrij vervroegd aflossen
 • Aflossingsvrije lening mogelijk

Nadelen van snel zakelijk geld lenen

 • Hogere rentekosten dan bij de bank
 • Persoonlijke garantstelling, je bent persoonlijk aansprakelijk in het geval je bedrijf de lening niet terug kan betalen

Snel zakelijk geld lenen – kan ik vandaag nog de lening ontvangen?

Ja, zeker.

 1. Bij de meeste aanbieders in onze vergelijking doe je jouw aanvraag binnen 5 minuten.
 2. Je krijgt vervolgens binnen 1 – 2 uur een voorstel met rente percentage en kosten.
 3. Ga je akkoord? Dan onderteken je de overeenkomst digitaal
 4. Met een spoedoverboeking wordt het geld overgemaakt naar jouw zakelijke rekening. Binnen 1 – 4 uur staat het geld op je rekening.

In de meeste gevallen is het geen probleem om het geld vandaag nog op je rekening te ontvangen. Doe je jouw aanvraag in de namiddag? Dan staat het geld waarschijnlijk de volgende ochtend op je rekening, omdat banken na bepaalde tijden (meestal werkuren) geen overboekingen meer verwerken.

Bij welke aanbieders kun je snel zakelijk geld lenen?

Qeld, Swishfund en BridgeFund zijn enkele voorbeelden van aanbieders waarbij je binnen 24 uur beschikking kan hebben tot geld.

Gebruik onze vergelijkingstool voor een overzicht van alle aanbieders, en de rente die zij hanteren.

Wat is de beste aanbieder van een snel bedrijfskrediet?

Met onze vergelijkingstool ontvang je binnen 5 minuten een gepersonaliseerd aanbod van alle aanbieders van snel zakelijk krediet. Dat is de enige manier om de beste aanbieder voor jouw situatie te bepalen.

Wat de beste aanbieder is voor snel zakelijk geld lenen hangt namelijk af van je leenbedrag en leendoel.

Sommige aanbieders brengen vaste kosten in rekening, waardoor een klein bedrag lenen bij hen niet voordelig is. Maar bij een hoog leenbedrag zijn zij juist wel voordelig door een lager rentepercentage.

Vergelijk alle aanbieders van snel zakelijk krediet

Of je alleen wil oriënteren, of direct een zakelijke lening wil afsluiten, vergelijken loont altijd. Het kost je 5 minuten en bespaart je een hoop.