Vergelijk en vind de beste deal bij...

Hoe werkt het?

1. Vergelijk heel de markt

Met één aanvraag krijg je toegang tot 81 financiers.

2. Persoonlijke begeleiding

Een financierings- specialist begeleid je tijdens het hele proces

3. De meeste kans op succesvolle financiering

We schatten in bij welke financiers jij het meeste kans maakt en verzorgen jouw aanvraag

4. Tegen de laagste rente

Wij onderhandelen altijd de beste voorwaarden voor jou & je betaalt nooit meer dan dat je direct zou gaan.

financieringsspecialisten

Sep & Twan, zakelijke financieringsspecialisten
van FinanceFinder

De financieringsspecialisten van FinanceFinder staan voor je klaar

Jouw financieringsaanvraag wordt opgepakt door een specialist van FinanceFinder.

FinanceFinder heeft jarenlange ervaring, een goed track record én het netwerk om jou te helpen aan de beste zakelijke financiering. Daarom werken wij samen met de financieringsspecialisten van FinanceFinder.

Ze staan óók klaar om jou vrijblijvend advies te geven over jouw financieringsmogelijkheden. Heb je vragen? Bel ons op 085 – 76 03 564.

Snel zakelijk geld lenen?

Er zijn tijden wanneer snelle toegang tot zakelijk krediet cruciaal is om gebruik te maken van een mogelijkheid die zich voordoet om extra ROI te genereren of juist om onverwachte zakelijke noodsituaties op te lossen. Veel bedrijven, groot en klein, zijn afhankelijk van een lening om hun groei te financieren of een deel van hun business te financieren. Spoed financiering komt veel voor bij:

 1. Defecte apparatuur
  als je bedrijf afhankelijk is van gespecialiseerde apparatuur of machines, kost ieder uur dat je de apparatuur niet kunt gebruiken geld. Of het een pizza oven voor je restaurant is, of een machine die een integrale rol speelt in je productie proces, het is cruciaal om snel te handelen om je bedrijfsprocessen weer draaiend te krijgen. Snel zakelijk geld lenen kan dan een oplossing zijn.
 2. Onverwachte kansen om extra omzet te genereren
  Niet alle verassingen zijn slechte nieuws. Haal je overwachts een groot project binnen, maar heb je kapitaal nodig om het project te starten? Biedt je leverancier kortingen voor een speciale tijdelijke actie, of bulk inkoop? Wat voor kans je ook krijgt om je omzet te vergroten, het is van belang om snel te handelen en je kunt het niet veroorloven om weken te wachten op een reactie van je bank.
 3. Groei knelpunten
  Veel ondernemers verwelkomen groei, maar soms gaat groei gepaard met onverwachte kosten. Je groeit uit je huidige bedrijfspand en hebt een grote borg nodig voor de huur van het nieuwe pand. Je maakt extra kosten bij het inhuren van personeel zoals trainingskosten en kantoormeubelen, of je maakt hogere advocaatkosten bij het ontdekken van nieuwe markten. Snel zakelijk geld lenen als oplossing voor groeiproblemen kan uitkomst bieden. Als ondernemer kun je namelijk niet alle kosten voorzien, zeker niet in het geval van snelle groei.
 4. Onderhoudskosten van een gebouw
  Werk je vanuit een ouder gebouw? Dan is het niet vreemd om nu en dan problemen te ervaren, zoals rioleringsproblemen, elektrotechnische problemen of andere problemen die gebouwen met zich mee brengen. Het open leggen van de riolering tot aan de straat, of het vervangen van een dak, kan al snel in de kosten lopen – iets dat je misschien niet had voorzien met je huidige cashflow.

Ongeacht wat jouw reden is, voor ieder bedrijf zijn er mogelijkheden.

Een traditionele lening kan tot 4 weken duren om af te ronden, maar met onze vergelijking kun je makkelijk online lenen binnen 24 uur. Ook voor ondernemers met een slechte kredietwaardigheid of BKR registratie.

Nu snel zakelijk krediet afsluiten

Snel zakelijk geld lenen is handig, maar vergelijk altijd. Let bij het vergelijken goed op, of het rentepercentage of jaarbasis of op maandbasis is. Dat is voor veel ondernemers verwarrend, en kan een groot effect hebben op de kosten.

Wat zijn je mogelijkheden?

Snel zakelijk geld lenen? We werken met verschillende kredietverstrekkers waarbij je snel een bedrijfslening kunt krijgen, van €1.000 tot €250.000. Het is echter het gebruikelijker voor kleine bedragen tot €50.000, die vaak binnen 1 jaar terugbetaald worden.

Er zijn meerdere aanbieders die snel, binnen 24 uur, geld kunnen uitlenen. Daardoor zijn je opties vrij flexibel. Het is vrij makkelijk om in aanmerking te komen.  Je hebt geen jaarcijfers nodig. Alleen een export van de banktransacties van de afgelopen 6 maanden, dat is voldoende om jouw aanvraag te beoordelen.

Het leenbedrag wordt in één keer uitgekeerd en staat dezelfde of de volgende dag op je rekening. Je betaalt de lening terug in maandelijkse termijnen, zodat je weet waar je aan toe bent en je financiën goed kunt plannen.

Rente, Looptijd en loonsom: Hierop moet je op letten als je snel zakelijk krediet nodig hebt

Door de enorm snelle uitbetaling, vragen kredietverstrekkers vaak een hogere rente. Ze hebben namelijk geen tijd om vooraf uitgebreide checks en controles te doen. Een kredietverstrekker weet niet precies hoe kredietwaardig jij bent, en neemt daardoor een hoger risico.

Met als gevolg dat je meer rente betaalt. Aan de andere kant, kom je daardoor ook weer makkelijker in aanmerking voor een lening. Het leenproces is vrij simpel en er worden geen uitgebreid papierwerk of ingewikkelde garanties gevraagd.

Rente percentages van de lening variëren sterk, van 8% tot 46%, afhankelijk van de looptijd, het leenbedrag en je kredietwaardigheid. Een reëel en gemiddeld percentage voor een spoed lening is 12% – 24%. Snel zakelijk krediet is daarmee ook niet altijd de goedkoopste oplossing als je naar de rente kijkt.

Rente op maandbasis

Normaal gesproken wordt een rentepercentage op jaarbasis gecommuniceerd, bijvoorbeeld 10% per jaar. Dat betekent dat je over de looptijd van 1 jaar, 10 procent rente betaalt. Leen je €10.000? Dan betaal je €1.000 aan rente.

Omdat snel bedrijfskrediet meestal binnen 12 maanden (of nog sneller) afgelost wordt, communiceren kredietverstrekkers vaak een rente op maandbasis. Bijvoorbeeld 1,5% per maand. Dat betekent dat de kredietverstrekker iedere maand 1,5% rente in rekening brengt. Op jaarbasis komt dat neer op 18% (1,5% per maand x 12 maanden).

Voordelen snel zakelijke lening aanvragen

 • Binnen 24 uur geld op je rekening
 • geen bkr toetsing
 • snel zakelijk krediet
 • geld lenen zonder jaarcijfers
 • Flexibele terugbetaling
 • Boetevrij vervroegd aflossen
 • Aflossingsvrije lening mogelijk

Nadelen

 • Hogere rentekosten dan bij de bank
 • Persoonlijke garantstelling, je bent persoonlijk aansprakelijk in het geval je bedrijf de lening niet terug kan betalen

Kan ik vandaag nog de lening ontvangen?

Ja, zeker. De zakelijke lening kan vandaag nog gestort worden.

 1. Bij de meeste aanbieders in onze vergelijking doe je jouw aanvraag binnen 5 minuten.
 2. Je krijgt vervolgens binnen 1 – 2 uur een voorstel met rente percentage en kosten.
 3. Ga je akkoord? Dan onderteken je de overeenkomst digitaal
 4. Met een spoedoverboeking wordt het geld overgemaakt naar jouw zakelijke rekening. Binnen 1 – 4 uur staat het geld op je rekening.

In de meeste gevallen is het geen probleem om het geld vandaag nog op je rekening te ontvangen. Vaak wordt snel geld lenen zakelijk gedaan omdat dit voordelen biedt. Snel zakelijk krediet kan daardoor soms een goede oplossing zijn. Doe je jouw aanvraag in de namiddag? Dan staat het geld waarschijnlijk de volgende ochtend op je rekening, omdat banken zoals ING, Rabobank en ABN AMRO na bepaalde tijden (meestal werkuren) geen overboekingen meer verwerken.

Bij welke aanbieders kun je snel zakelijk geld lenen?

Qeld, Swishfund en BridgeFund zijn enkele voorbeelden van aanbieders waarbij je binnen 24 uur beschikking kan hebben tot geld. Gebruik onze vergelijkingstool voor een overzicht van alle aanbieders, en de rente die zij hanteren.

Wat is de beste aanbieder van een snel bedrijfskrediet?

Wil je zakelijk snel geld lenen? Met onze vergelijkingstool ontvang je binnen 5 minuten een gepersonaliseerd aanbod van alle aanbieders van snel zakelijk krediet. Dat is de enige manier om de beste aanbieder voor jouw situatie te bepalen.

Wat de beste aanbieder is voor snel krediet hangt namelijk af van je leenbedrag en leendoel.

Sommige aanbieders brengen vaste kosten in rekening, waardoor een klein bedrag lenen bij hen niet voordelig is. Maar bij een hoog leenbedrag zijn zij juist wel voordelig door een lager rentepercentage. Vergelijken bij zakelijk snel geld lenen loont altijd.

Vergelijk alle aanbieders van snel zakelijk krediet

Of je alleen wil oriënteren, of direct een zakelijke lening wil afsluiten, vergelijken loont altijd. Ook bij snel zakelijk krediet. Het kost je 5 minuten en bespaart je een hoop. Ook als je er financieel minder goed voor staat zijn er aanbieders die jou willen helpen. Geld lenen zonder bkr toetsing of lenen zonder jaarcijfers is geen probleem. Als je snel zakelijk geld lenen wilt zijn er vaak oplossingen. Over het algemeen wordt snel geld lenen zakelijk in orde gebracht.