Voordelen

Een van de duurzaamste banken ter wereld
Financieel gezonde bank

Nadelen

Aanvraagperiode van 2 maanden
Geen gratis transacties
Geen creditcard mogelijk
Geen boekhoudkoppeling

Triodos Internet Zaken Rekening

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief, dan is Triodos Internet Zaken Rekening een erg geschikte optie. Triodos is uitgeroepen tot een van de duurzaamste banken ter wereld. Ze doen alleen zaken met organisaties die een gezond milieu en gezonde natuur ondersteunen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld duurzame energieprojecten, biologische landbouw, recycling bedrijven en projecten voor natuurbehoud.

De Internet Zaken Rekening van Triodos is vergelijkbaar met zakelijke rekeningen van grootbanken zoals ING, Rabobank en ABN. Triodos biedt een vergelijkbare zakelijke rekening aan en biedt ongeveer dezelfde financiële producten en diensten zoals leningen.

Let op dat een automatische boekhoudkoppeling niet mogelijk is. Daarnaast is een creditcard via Triodos niet mogelijk. Het aanvragen van een nieuwe bankpas (bijvoorbeeld vanwege verlies) is gratis.

Triodos is wat betreft kosten vergelijkbaar met de drie grootbanken.

Vergelijk Triodos Internet Zaken Rekening met…

Knab zakelijkN26 BusinessTransferWise voor Bedrijvenbunq zakelijkHolvi BuilderRevolut FreeING zakelijkRabobank zakelijkABN AMRO Basis voor OndernemenSNS ZZP rekeningSNS ZakenrekeningASN Betalen ZelfstandigenVan Lanschot zakelijkRegiobank MKB rekening