Voordelen

betalingsverkeer gratis
lage vaste all-in prijs

Nadelen

geen iDeal en pinapparaat mogelijk
geen incasso mogelijk
geen boekhoudkoppeling
max 1000 transacties per jaar

SNS ZZP rekening

Het unieke aan de SNS zzp rekening, is dat SNS één vaste lage all-in prijs vraagt van € 7,50. Voor dit bedrag ben je klaar en heb je geen aparte kosten meer voor betalingsverkeer.

De zzp rekening brengt wel wat beperkingen met zich mee. iDeal, pinapparaat en incasso zijn niet mogelijk. Daarnaast ontbreekt een boekhoudkoppeling, contant geld storten en batchbetalingen. Als dienstverlenende zzp’er heb je deze functionaliteiten niet nodig en voor deze doelgroep is de SNS zzp rekening dan ook prima geschikt. Wat betreft prijs komt SNS in de buurt van Knab zakelijk.

Let op: je krijgt alleen rente over je saldo tot € 5.000

Het voordeel is dat je bij SNS gemakkelijk kan ‘upgraden’ naar de SNS Zakenrekening. Deze zakenrekening is de uitgebreide variant van de zzp rekening en is geschikt voor winkels, webwinkels en het MKB. Bij de SNS Zakenrekening krijg je meer functionaliteiten, maar betalingsverkeer is daarbij niet gratis.

 

Vergelijk SNS ZZP rekening met…

Knab zakelijkN26 BusinessTransferWise voor Bedrijvenbunq zakelijkHolvi BuilderRevolut FreeING zakelijkRabobank zakelijkABN AMRO Basis voor OndernemenSNS ZakenrekeningASN Betalen ZelfstandigenTriodos Internet Zaken RekeningVan Lanschot zakelijkRegiobank MKB rekening