Voordelen

1 jaar korting op pin, contant en iDeal
1 jaar gratis voor starters
uitbreidbaar met andere producten

Nadelen

Prijzige zakelijke rekening
Automatische boekhoudkoppeling erg duur

Rabobank zakelijk

Rabobank is een van de duurdere zakelijke rekeningen, maar is wel een stabiele bank en heeft ongeveer 500 vestigingen in Nederland. Je kunt dus makkelijk binnen lopen. Rabobank is een volwaardige bank en biedt naast een zakelijke betaalrekening een breed scala aan aanvullende producten en diensten aan.

Doordat deze rekening vrijwel alle functionaliteiten biedt, is Rabobank zakelijk geschikt voor iedere ondernemer, groot en klein. ZZP’ers doen er echter verstandig aan om goedkopere alternatieven te bekijken, zakelijk bankieren kan minstens twee keer goedkoop bij andere banken. Daarnaast is de automatische boekhoudkoppeling met € 6,00 per maand vrij prijzig.

Starters profiteren van een jaar gratis zakelijk bankieren en een jaar lang korting op een pinapparaat, geldstortingen en iDeal. Deze drie diensten biedt Rabobank zelf aan. Bij veel andere banken is een Payment Service Provider benodigd. Rood staan is niet mogelijk met Rabobank zakelijk.

Rabobank zakelijk kun je online aanvragen, binnen 2 werkdagen wordt je teruggebeld om de rekening te openen.

Vergelijk Rabobank zakelijk met…

Knab zakelijkN26 BusinessTransferWise voor Bedrijvenbunq zakelijkHolvi BuilderRevolut FreeING zakelijkABN AMRO Basis voor OndernemenSNS ZZP rekeningSNS ZakenrekeningASN Betalen ZelfstandigenTriodos Internet Zaken RekeningVan Lanschot zakelijkRegiobank MKB rekening