Voordelen

ACTIE: 1 jaar 50% korting voor starters
ACTIE: stap nu over en ontvang € 50,- cadeau
1000 transacties per jaar gratis
Rente op betaalrekening
Uitstekende service
Kortingen op pinapparaat, iDeal en boekhoudpakketten

Nadelen

Geen kantoren
Nog geen leningen mogelijk
Nog geen verzekeringen mogelijk

Knab zakelijk

Knab richt zich op zzp’ers en kleine ondernemers en is uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening. De online bank heeft een heldere en vaste prijsstructuur, met een compleet bankpakket voor €6 per maand.

Knab is gericht op innovatie en klantgerichtheid, de bank heeft een persoonlijke benadering en dat blijkt goed te werken, sinds de oprichting in 2012 hebben al meer dan 120.000 mensen voor Knab gekozen.

Naast lage kosten scoort Knab ook erg goed op service. De bank heeft een klanttevredenheidscijfer van 8,9 en beschikt over een kundige Servicedesk, die 7 dagen per week bereikbaar is van 08:00 uur tot 22:00. Je kunt met ze bellen of met ze chatten in de Knab App. Ook een rekening openen kan eenvoudig via de app.

Met Knab Zakelijk open je gratis tot 5 betaalrekeningen (met pinpas) en zoveel spaarrekeningen als je maar wilt. Handig om bijvoorbeeld spaarpotjes aan te maken, voor een beter financieel overzicht.

Naast het aanbod van Knab voor zzp’ers, bieden ook veel voordelen voor webwinkels en fysieke winkels. Webwinkeliers krijgen een gratis aansluiting bij Payment Service Provider ‘PayPro’ en profiteren van de laagste iDeal kosten in Nederland. Winkeliers met een fysieke winkel krijgen 60% korting bij aanschaf van een pinapparaat bij iZettle.

Extra voordelen:

  1. STARTERSACTIE: eerste jaar 50% korting*
  2. €50 cadeau bij overstappen*
  3. Korting op betaalmogelijkheden zoals een pinapparaat en iDeal

*De startersactie is alleen geldig voor startende bedrijven. Onder een ‘startend bedrijf’ verstaat Knab een bedrijf dat niet langer dan 3 jaar staat ingeschreven bij de KvK. Ben je geen startende ondernemer meer, maar stap je over van een andere bank? Dan krijg je € 50 tegoed op je nieuwe zakelijke rekening.

Vergelijk Knab zakelijk met…

N26 BusinessTransferWise voor Bedrijvenbunq zakelijkHolvi BuilderRevolut FreeING zakelijkRabobank zakelijkABN AMRO Basis voor OndernemenSNS ZZP rekeningSNS ZakenrekeningASN Betalen ZelfstandigenTriodos Internet Zaken RekeningVan Lanschot zakelijkRegiobank MKB rekening