Voordelen

3 maanden gratis
1000 transacties per jaar gratis
Rente op betaalrekening
Uitstekende service
Kortingen op pinapparaat, iDeal en boekhoudpakketten

Nadelen

Geen contant geld storten
Geen leningen of verzekeringen mogelijk
Geen fysieke vestigingen

Knab zakelijk ZZP

Knab richt zich op zzp’ers en kleine ondernemers en is uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening. De online bank heeft een heldere en vaste prijsstructuur. Knab is gericht op innovatie en klantgerichtheid, de bank heeft een persoonlijke benadering en dat blijkt goed te werken, sinds de oprichting in 2012 hebben al meer dan 120.000 mensen voor Knab gekozen.

Naast lage kosten scoort Knab ook erg goed op service. De bank heeft een klanttevredenheidscijfer van 8,1 en beschikt over een kundige helpdesk die dagelijks bereikbaar is van 08:00 uur tot 22:00 uur via telefoon, online chat en WhatsApp. Knab zakelijk is direct online in 5 minuten af te sluiten.

1000 transacties per jaar krijg je gratis. Dat is ruim genoeg, zzp’ers doen gemiddeld maar 160 transacties per jaar. Ook handig: Met Knab Zakelijk kun je zoveel betaalrekeningen (met pinpas) én spaarrekeningen aanmaken als je maar wilt, zonder extra kosten. Zo kun je heel handig potjes aanmaken voor een beter overzicht.

Naast het feit dat Knab zakelijk zeer geschikt is voor zzp’ers, biedt Knab ook veel voordelen voor webwinkels en fysieke winkels. Webwinkeliers krijgen een gratis aansluiting bij Payment Service Provider ‘PayPro’ en profiteren van de laagste iDeal kosten in Nederland. Winkeliers met een fysieke winkel krijgen 60% korting bij aanschaf van een pinapparaat bij iZettle.

Extra voordelen:

  1. 3 maanden gratis bankieren (daarna € 5 per maand)
  2. 3 maanden gratis een automatische boekhoudkoppeling
  3. Korting op betaalmogelijkheden zoals een pinapparaat en iDeal
  4. Korting bij starten van je eigen onderneming
  5. Korting op boekhoudpakketten

Back to Top