Online drukwerk bestellen scheelt in de kosten

Voor veel ondernemers is goed drukwerk onontbeerlijk. Immers, je wilt dat je bedrijf een eenduidige uitstraling heeft en bekend wordt bij potentiële klanten. Ondanks het belang van drukwerk, wordt er meestal relatief weinig aandacht aan de kosten besteed. Het komt maar al te vaak voor dat het drukwerk, van flyers tot visitekaartjes, uit gewoonte wordt besteld bij dezelfde leverancier. Als dit naar volle tevredenheid is, zul je niet snel overwegen uit te kijken naar een andere producent. Toch kun je op je drukwerkkosten aanzienlijke besparingen realiseren door het bijvoorbeeld online te bestellen. Op de site van 123drukken.nl is eenvoudig te zien hoe groot die besparingen kunnen zijn.

Van visitekaartjes tot displays

Drukwerk is meer dan het briefpapier of de adresetiketten. Ook gepersonaliseerde offline marketing materialen zoals brochures, flyers en presentatiemappen vallen hieronder. De kosten voor drukwerk lopen voor veel ondernemers dan ook aanzienlijk in de papieren. Door gebruik te maken van een online printer kun je zien dat je deze kostenpost structureel kunt verlagen door eenvoudig online je drukwerk te bestellen. Door de juiste online drukker te kiezen, betaal je bijvoorbeeld geen verzendkosten en vaak krijg je korting bij bulkaankopen. Aanleveren is zeer eenvoudig: je uploadt je logo’s en teksten gemakkelijk via het klantenportaal, waarna een check wordt uitgevoerd om te bepalen of de formaten en resoluties overeenkomen met je wensen. Verrassingen over de uiteindelijke aflevering behoren zo tot het verleden en de levertijd van je drukwerk is in veel gevallen razendsnel.

Moderne apparatuur en de nieuwste druktechnieken

Of het nu gaat om de drukpersen of de machines die gebruikt worden voor de grafische vormgeving, een online drukker doet zeker niet onder voor een fysieke drukkerij. Online drukkerijen zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Ook het persoonlijk contact staat bij een online-drukkerij hoog in het vaandel. Bij vragen of opmerkingen, van jouw kant of van de kant van de drukkerij, wordt persoonlijk contact opgenomen om eventuele onduidelijkheden helder en snel op te kunnen lossen. Dezelfde service, de modernste apparatuur en toch kun je een significante besparing op je kosten realiseren. Het bestellen van drukwerk was zelden eenvoudiger en aantrekkelijker.

Flexibiliteit voor een lage prijs

Online drukwerk bestellen hoeft in geen enkel geval te betekenen dat je minder mogelijkheden hebt om specifieke wensen uit te laten voeren. Online drukkerijen zoals 123drukken.nl zullen er alles aan doen om jou als klant te verzekeren dat je krijgt wat je verwacht. Niet alleen een scherpe prijs dus, maar ook een full service bureau dat van begin tot eind beschikbaar is om de order naar volle tevredenheid te laten verlopen. De jaarrekening, brochures, displays, briefpapier, bureauleggers; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online bestellen.

Neem eens vrijblijvend contact op met een online drukker om te kijken hoeveel jij jaarlijks kunt besparen op de kosten van je drukwerk. Het is snel verdiend en gaat niet ten koste van de kwaliteit die je gewend bent.